Seil din egen sjø i øygruppen Seychellenes

Katamaranen flyr gjennom bølgene som en pil mens vinden blafrer i seilene og alt er bare akkurat slik det skal være. Båten er uhyre stabil i sjøen og det er nesten som å dundre nedover motorveien i Tyskland i en Corvette.

Den ultimate frihet

Vi seiler bare noen få timer fra den største øya som heter Mahe. Hvor vi er? Jo, vi er på seiltur i øygruppen Seychellenes for å utforske og nyte de heftige granittøyene slik som øya Curieuse og den sykkelvennlige øya La Digue, som befinner seg kun en times tid seiling fra oss.

Reiser du på Seilferie i Seychellene, handler det om mye mer enn bare seiling. Her vil du nemlig få oppleve den ultimate frihet. Bare nyte de fantastiske omgivelsene og virkelig leve i nuet. Vi lager oss en god lunsj i byssa og bare lar humla suse. Dette kaller vi en skikkelig ferie.

Et uvirkelig paradis i ordets rette forstand

Praslin-øya med den uovertrufne Anse Lazio-stranden, er den mest besøkte øyen i Seychellenes og vi kan godt forstå hvorfor. Her ankrer vi opp et par dager i det som er blitt kåret til en av verdens vakreste øyer en rekke ganger og området rundt er som en Edens hage med fargesprakende blomster over alt.

Omtrent midt på øya finner vi en liten perle som kalles Vallée de Mai. Denne plassen er på verdensarvlisten til UNESCO. Dette stedet er spesielt kjent for sine uvanlige kokosnøtter.

Her kan du glemme alle bekymringer og bare nyte tilværelsen fullt ut, hver eneste dag. Se på det yrende fuglelivet og ligge på stranda med en paraplydrink i hånden. Hvis du noen gang får sjansen til det, bør du absolutt få med deg en seilferie i Seychellenes.