Hvordan tjene penger og seile verden rundt samtidig?

Å ta seg fri fra jobben og seile verden rundt er en drøm for flere seilere. Er du selvstendig næringsdrivende krever det like stor planlegging før avreise som for den med heltid- eller deltidsjobb. Flere globetrottere har allerede gjort drømmen virkelig både til sjøs og med fly. Med en kreativ innstilling kan dere organisere en seiltur dere alltid vil huske og kanskje også gjenta senere? Mange pensjonister selger hus og hjem og realiserer drømmen til sjøs, mens er du yngre er det en stor fordel å legge all kreativitet på bordet for å få maks utbytte av turen. Siden seilaset krever flere i teamet har dere også flere fordeler av det. Flere har gjort verdensreiser kjent og til en mulighet, og er dere flere som reiser sammen bidrar det til flere penger i kassen under turen. Flere pensjonister selger hjemmet i Norge og kjøper heller hus i landet de bruker som base. Når du som ung skal realisere verdensseilaset er det flere gulltips en kan ta med seg på turen.

La kreativiteten ta deg med verden rundt!

Den med planer om å seile sjøveien verden rundt har mange flotte opplevelser å se fram til. Mange som har reist verden rundt allerede har gått og brygget på detaljene i lang tid før avreise. Samtidig som hverdagen og alle utgifter trengs organiseres gjennom reisen vil man også trenge finne fram til inntektsmåter gjennom seilaset. En god inspirasjon til hvordan du kan tjene penger samtidig som du seiler verden over er 23-årige Brooke fra Tasmania. Siden hun fullførte universitetet har hun reist verden rundt og fått betalt for det. Ser du etter løsninger å tjene penger på gjennom seilaset kan også dere kontakte hoteller, turistkontorer og turarrangører og skrive om nettopp deres reiser via sjøveien. Å dokumentere reisen via egen blogg er også en veldig attraktiv måte å dra penger på gjennom reklameinntekter. Kanskje vil du også dele dine tips og opplevelser gjennom egne utgitte bøker? Et annet geni som også er kjent for å ha “lurt” flybransjen er amerikanske Scott Keyes. Amerikaneren gjør drømmen om verdensreisen mulig via sine 25 kredittkort. Her får han mange medlemsfordeler hvilket kommer godt med når man skal krysse kontinenter. realiser seilerdrømmen med et helt kart opplevelser og ideer foran dere!

Jobb hvor og når det passer deg!

Skal du eller dere ta et friår fra jobben eller legge om livsstilen totalt vil dere ha mange fordeler av å legge alle realistiske realiteter på bordet. Med mindre dere er det eldre ekteparet som ser fram til en pensjonisttilværelse tilbrakt på reise i utlandet vil dere også trenge holde orden på alle utgiftsposter hjemme. Flere mennesker verden over jobber mer og mer freelance. Dette gir deg også muligheten til å jobbe annerledes sammenlignet med den stramme A4-modellen! Jobb hvor og når du vil samtidig som du kan realisere drømmer verden rundt. Jobber du freelance er det også viktig å holde orden på regnskapet. For å følge det lovbestemte skattetrekket kan det være godt med et egenansettelsesforetak som hjelper deg å fakturere utgifter av dine inntektsposter på verdensseilaset. fakturer uten firma mens du gjør globetrotterdrømmen levende. Samtidig som du lærer verden å kjenne bidrar du også i samfunnet via din kreativitet!