Refinansier gjelden og få råd til seilbåt

Drømmer du om kjøpe deg ny eller brukt seilbtt, men ser at privatøkonomien din ikke strekker til? Det er du ikke alene om. Spesielt etter Korona-pandemien slo til, er det mange av oss som sliter for få endene til å møtes. Men fortvil ikke. Det finnes nemlig en mulighet for at du kan legge til havs i sommer i din nye drømmeseilbåt. Ved å refinansiere gjelden din og samle alle lån og eventuell kredittkortgjeld til ett eneste lån, vil du spare mye penger på unødvendige renter som du betaler på hvert av lånene dine hver eneste måned. I denne artikkelen skal vi forklare deg hva du bør gjøre for å få redusert dine månedlige utgifter på gjelden din, så heng med oss videre og vi gir deg detaljene

Refinansiering av gjeld – hva er det?

Refinansiering av gjeld fungerer på den måten at i stedet for å måtte betale månedlige renter på hvert av smålånene dine, samler du all gjelden i ett eneste lån. Dermed betaler du også kun renter for det ene lånet. I løpet av et år det betydelige summer å spare her. Disse pengene kan du heller spare opp til å kunne kjøpe din egen seilbåt og seile din egen sjø i sommer! Tenk på det du. Legge ut på bøljan blå i sommer i full visshet om at mye av kjøpesummen for båten er finansiert med enger du har spart opp ved å refinansiere gjelden din.

Lånehjelpen fra Nettavisen

Benytt deg av lånehjelpen fra Nettavisen til `ta en grundig gjennomgang av hvilken hjelp du trenger til hvilken type gjeld. Her vil du finne all den relevante informasjonen du trenger for `kutte ned på dine løpende utgifter. Her vil du også se at du vil spare inn betydelige utgifter på diverse gebyrer.

Ved å refinansiere gjelden din vil du ha mer å rutte med fremover. Hvis du søker om refinansiering fra noen av låneselskapene på nettet, må du huske på at det er helt uforpliktende og helt gratis. Refinansierer du gjelden din kan du begynne på en helt ny start. Men det er spesielt deg som har flere smålån som kommer best ut av det. Dette fordi du slipper å betale unødvendige straffegebyrer og renter på flere lån. Hvis du for eksempel sitter med 4 forskjellige smålån, har hvert av disse en effektiv rente på mellom 30 % og helt opp til 120 %. Hvis du da refinansierer disse og samler de i ett eneste lån, vil du kun ha en eneste feektiv rente å tenke på.

Søk om refinansiering hos noen av de aktuelle låneselskapene på nettet i dag, og du vil få en bedre og hyggeligere hverdag hvor du vil ha mer igjen fra dine hardt oppsparte penger. Dessuten vil du ha en mye bedre oversikt over privatøkonomien din.