Seiling med Partyking

Norge har lange og rike tradisjoner innen seiling. De kongelige har i generasjoner vært aktive seilere, og det samme kan sies om mange andre familier i Norge. Båtliv er for mange å foretrekke fremfor hytteliv på fjellet. Havets brus og bølgeskvulp kaller. Med badeleker og andre gaver fra Partyking er det lett å ha det moro i vannet, enten det er på jordomseiling eller seiling i skjærgården.

Båtliv, snop, solnedgang og spill

En del mennesker tar seiling til et nytt nivå ved å selge hus, bil og alt de eier for seiling jorden rundt. De tradisjonelle veier å gå med arbeid, nabolag, gaver til bursdager og tradisjoner blir disse for kort tid byttet ut. Pakk klær, snop og spill fra Festkongen. Selg huset og slutt jobben, og meld deg på annerledes liv på de syv hav. Nyt ikke bare Hellas, men besøk flere spennende steder og plasser rundt i verden.

Gaver, leker, og små norske suvenirer

Festkongen har gaver for hverdager, høytider som jul, påske, nyttår. skolestart, skoleslutt og alt innimellom. Ikke bare snop og festlige juice, men også kjeks, cookies, småkaker, og leker som ikke krever for mye plass. Ombord i en seilbåt er plassen ikke ubegrenset, og Partyking kan hjelpe med mange gledelige overraskelser. Fine goder som svarer mange behov ved et seilerliv. Flere norske familier har solgt alt og byttet det ut med år på seilaser verden rundt. Skole, hjem og fritidsaktiviteter ble byttet inn for harde dager og jordomseiling. Lokale utklednings moro og fest med endeløse avstander av hav, og rike opplevelser på øyer, steder i Karibia, kysten av Europeiske land, Panamakanalen, Stillehavsøyer, New Zealand og kyster langs Amerika.

Nedstengte havner og ekstra spilletid

Avbrekk fra monotont dagligliv, eventyrlyst og trang til noe større er ofte det som driver folk til “å droppe alt” og forberede seg på jordomseiling. For dager med bare hav er kortstokk, brettspill, bøker og ukompliserte Partyking gleder kritisk. Flotte og lærerike opplevelser på sjøen gir rom for latmannsliv og spenning. Her ble annerledes liv på måter du aldri glemmer. Uortodoks skolegang og “hands on” læring for barn, unge og voksne. Et liv som på ingen måte er bare lett, med orkaner, storm og Coronavirus.

Havner stengt ned i tråd med viruset skaper hodebry og problemer når seilbåten til familien nektes kaiplass på grunn av strenge smittevernregler. Heldigvis ble hjelp i Surinam, i Sør-Amerika, en redning når familiens seilerliv fikk uante virus utfordringer som resten av verden. Pandemien skapte utfordringer for seilbåt turister som var på jorda-rundt-seilas, men snudde opp ned for alle andre og. Med Festkongens såpebobler, fargeblyanter, klistremerker og morsomheter gis flotte avbrekk fra “blått hav så langt du ser”.

Seiling, en livsstil

Seilas av denne typen er mer enn bare ferie i båt. Ja, mange herlig opplevelser av utrolige landskap og mennesker. Men også hard fysiske økter med virkelige krefter som kjemper på tøft hav mot naturens egne styrker. Alle sier de at dette var eventyr av nye dimensjoner, og de ville ikke vært dem foruten. Jordomseiling er eventyr, spenning, fantastisk natur, og spennende møter med flott kultur og mennesker.