Bytt ut hytta med seilbåt

Vi nordmenn har lenge foretrukket hytta på fjellet og lange vandringer over de store mektige fjellviddene. Det er noe veldig norsk og hyggelig – og noe nesten litt magisk – med å samles ved peisen på hytta på kvelden med kortstokk og god mat. Men om du alltid drar på hytta hvert eneste år med familien er det kanskje på tide å prøve ut noe annet også?

Ta med barna

Kanskje du ser på seiling som noe man ikke kan gjøre sammen med familien? Da tar du nok ganske feil dessverre. Det er absolutt ingenting som hindrer dere i å ta barna med på seilturen deres. Bare få på dem en liten flytevest hver, så er dere klare. Havet kan være både spennende og morsomt for noen små som ikke har vært der ute enda. Og spesielt om man fisker og får napp. Her kan man skape minner for livet.

Å dra på lange turer

Skal du ta med barna ut på vannet så er det viktig at de kler seg riktig. Hos Kidsbrandstore kan du finne både varme, behagelige og kule klær til både store og små barn. Og så lenge dere har med klær til forskjellig vær og nok mat er det ingenting som hinder dere i å være på sjøen lenge. Det er få ting som kan sammenlignes med å sove i en båt og vugges i søvn av bølgene. Du vet ikke hva du går glipp av.